Allround medium.

IJzersterk in tijdsvoorspellingen. Contact met overledenen. Droomuitleg. Intuïtieve coaching. Fotoreading. Healer. Zonder kaarten.

Profiel

Mijn naam is Astrid Soumah.

Met mijn helderziende, helderwetende, helderruikende, helderhorende en heldervoelende mediamieke gaven en de accurate informatie die ik van mijn en jouw gidsen ontvang, ben ik ijzersterk in tijdsvoorspellingen.

Ik ben hoog sensitief en neem daardoor de energie van anderen op verschillende manieren waar. Dit gebeurt dit in de vorm van beelden die ik te zien of woorden die ik te lezen krijg. Daarnaast maak ik als het ware een kopie van het energieveld van degene die ik op dat moment een consult geef en hoor ik wat er over diegene (en degenen die tijdens het consult worden genoemd) wordt gezegd. De informatie die ik ontvang vertaalt zich soms tevens via automatisch schrift.

Ik gebruik mijn gaven om anderen te helpen met het beantwoorden van de vragen waar zij zelf niet uit komen en krijg hierbij hulp van mijn en jouw gidsen en engelen. Ik werk vooral met directe, goed omschreven en heldere vragen.

Als uitgangspunt bij mijn intuïtieve coaching, neem ik de universele Wet van Aantrekkingskracht, waarbij ik als doel stel dat ik je zelf(standig) leer voelen en je bewust leer worden van je gevoelens en je gedachten omdat deze - in mijn perceptie - sturend zijn voor de gebeurtenissen en personen die zich in jouw realiteit aandienen. Ik geef je tijdens het gesprek handvatten om te werken aan je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.

In mijn praktijk in Amsterdam (www.joyouspurpose.nl) combineer ik een helderziende consult met een unieke "powerbooster"-healing waardoor je weer in je kracht komt. Hiervoor neem ik ongeveer een uur de tijd. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels, Spaans en Frans en een beetje Duits. Voor mijn consulten zowel op de lijn als in mijn praktijk, respecteer ik uiteraard het beroepsgeheim.

Op www.facebook.com ben ik te volgen via: https://www.facebook.com/astrid.soumah. Ik post er regelmatig (openbaar) quotes, tips & tricks om geballanceerd te blijven. Om zo zuiver mogelijk te kunnen blijven consulteren, ga ik op facebook niet in op vriendschapsverzoeken van clienten.

Ben je tevreden over mijn consult? Dan kan je na het consult een review mailen naar:
astridziethelder1331@gmail.com

Reviews

"Bedankt voor de mooie duidelijke woorden, hier kan ik wat mee!"

profile-220

"Astrid is een geweldig medium! Kan goed invoelen en geeft concrete - en plausibele - verklaringen voor bepaalde gebeurtenissen. Zij is gedetailleerder dan menig ander medium die ik heb gesproken. Absolute aanrader".

profile-220

"Lieve Astrid, ik spreek je nu al zeker twee jaar met enige regelmaat. Jouw gave ervaar ik als zeer bijzonder. Je ziet/voelt heel sterk, heel erg snel en bent daarin zeer gedetailleerd, soms over allerlei dingen die ver terug gaan in de tijd. Gesprekken met jou zijn altijd opbouwend, zeer positief en helend. Ik leg nooit de hoorn neer zonder weer ontzettend veel aan inzichten, wijsheid en handvaten te hebben gekregen van je. Ik kom steeds meer in mijn power en dat heb ik zeker aan jou te danken. Je zegt altijd precies waar het om draait. Je bent een bijzonder mooi mens, zeer puur en heel integer. Dankjewel voor veel... Dikke knuffel"

profile-220

"Geweldige consulent! Ik heb haar vaak gesproken. Geeft hele goede inzichten en adviezen".

profile-220

"Astrid is een topper! Altijd standvastig in haar voorspellingen. Met altijd een boost aan positieve energie! Astrid, dank je wel!"

profile-220

"Wat een topper! Meer dan 1000 sterren waard. Altijd standvastig, geeft altijd een positieve boost."

profile-220

"3de week December en een positief bericht” precies spot onn ! Kijk dit is precies wat we zoeken ! Inzichten 👌🏽 Vijf sterren voor jou ! 🎆🎆🎆🎆🎆"

profile-220

"Dank je wel voor je steun, je positiviteit en je krachtige voorspellingen! Topper ben je! Ik hou vol en zorg dat de spiegels positief worden!"

profile-220

"Wat er ook is en wat er ook speelt, zij is altijd in staat om je inzichten te bieden en je weer in je eigen kracht te plaatsen. Super positief ingesteld, wijs en een schat van een mens!"

profile-220

"Geweldig.. Je doorziet zo snel de kern en weet elke keer weer positieve kracht en energie te geven. Het gaat stromen en vervolgens blijkt het allemaal te kloppen. Echt een aanrader!"

profile-220

"Zeer goed!! Ze weet waar ze het over heeft. Een dynamische vrouw die alles uit de kast haalt je verder te helpen in je ontwikkeling. Dank nogmaals, ook voor alle toevoeging per mail na het gesprek. Je hoort nog een keer van mij. Groetjes en liefs"

profile-220

"Lieve Astrid. Je bent de 1e ooit, die exact opmerkte hoe ik mijn leven heb geleefd. Dank je voor het inkleuren van mijn leven. Door je opmerkingen, bevestigingen en het zuiver waarnemen. Nu pas begrijp ik ten volste, wat mijn inmiddels volwassen dochter mij altijd spiegelde. Nooit zo bij stil gestaan. Een kostbaar inzicht. Dankbaarheid. Je bent een eerlijk, oprecht en zuiver medium. Het leven dient geleefd te worden. Be Happy en Geniet!!! Namasté"

profile-220

"Binnen een paar seconden wist je exact te benoemen wat er met mij was gebeurd en hoe ik me voelde. Ik had het niet beter kunnen uitleggen. Dankjewel Astrid, voor het hartelijke, opbouwende gesprek".

profile-220

"Wat een heerlijk mens ben je en wat voelde ik me goed na ons gesprek. Ik ga er echt mee aan de slag , ook nog even op je website gekeken je bent gewoon een schat en wist zoveel te vertellen hoe iemand in elkaar zit . Geweldig lieverd en vijf dikke sterren voor jou!"

profile-220

"Lieve Astrid, met je gouden inzicht heb je me zoveel goeds gebracht. Eén heel helder detail en alles werd een stuk duidelijker. Ongelooflijk wat mooi is dit. Mensen, bellen deze vrouw, ze is echt, maar dan ook echt goed en ook nog eens snel. Nou dan kom je er wel!! En dat is inmiddels gebleken. Kus en liefs"

profile-220

"Superfijn ! Komt je hart binnen en raakt je kern van je wezen aan . Ik was vergeten wie en hoe ik ben. Ze raakte mijn liefde weer aan want die was ik door pijnlijke omstandigheden en teveel drukte kwijt geraakt Dankjewel Astrid"

profile-220

"Dank je wel Astrid, was weer een goed knal consult! Heel goed die spiegel en daarna de conclusie!"

profile-220

"Dank je wel, Astrid! Fijn dat je me zo goed coacht en op weg helpt, t klopt altijd wat je zegt!"

profile-220

"Hoi Astrid, bedankt voor je advies! Je had het eerder ook al juist. Met de tijd zal de rest ook wel blijken".

profile-220

"Wat word ik toch altijd weer blij van een paar minuten met jou gesproken te hebben!"

profile-220

"Wat heb jij mijn energie een positieve boost gegeven! Ik voel ineens weer de ruimte mezelf te kunnen zijn. Dank voor je inzichten".

profile-220

"Bedankt voor je luisterend oor en advies! Dit is beter dan alle therapie sessies die ik voor m’n depressie heb gehad. Ik wens je het beste van het beste toe. Voor de andere mensen die dit lezen, je zult geen spijt krijgen van je telefoontje en zal waarschijnlijk nog wel een tijdje willen blijven hangen. Thanks Astrid! <3"

profile-220

"Bedankt voor je geduld met mij en het aanhoren van m’n gezeik over hetzelfde liedje iedere keer. Ik heb je nooit in het echt gezien maar je voelt iedere keer voor mij aan als een vriendin. De karakteromschrijvingen van de mensen om me heen kloppen altijd en je voelt de situatie altijd haarfijn aan. Heel erg bedankt voor al je adviezen en hoop dat al je toekomstvoorspelling uitkomen (tot nu toe altijd!) ik blijf je stalken haha"❤️

profile-220

"Je bent gewoon beter dan een therapeut en dat maakt een gesprek met je bijzonder. Ik bespreek al mijn bevindingen en kom zelf tot de conclusies, goed of minder goed maar wél vanuit mijn hart. En dan denk ik: o ja, ik wist het al maar nu nog beter! Daarom ben je zo goed. Maar dat wist je al :-)"

profile-220

"Wat een leuke warme vrouw aan de telefoon. Ze kon direct onze energieën zo goed aflezen ( van mij en degene waar ik de vraag over had) Ze wist precies te vertellen over ons beide hoe en wat zonder maar een woord erover te verteld te hebben. Te gek! Dankjewel voor het mooie consult en ik ga genieten :)"

profile-220

"Astrid, bedankt voor je geduld en geweldige readings. Ik ben in de wolken en zenuwachtig! En jij zag een harte in de wolken dit is geen toeval. Ik hou je op de hoogte. Een echte aanrader met situaties en tijd, ze ziet duidelijke beelden en heeft tot nu toe altijd gelijk gehad. Liefs..."

profile-220

"Dankjewel weer! Als ik even mijn sturing nodig heb, dan ben jij er weer 🙂 Zo tof altijd!!!"

profile-220

"Bedankt Astrid voor al je adviezen!"

profile-220

"Jouw positiviteit helpt mij telkens weer! Heerlijk om mee te sparren. Dank je wel voor de fijne gesprekken!!"

profile-220

"Ik moet er echt om glimlachen. Woorden aanhalen, dingen zeggen... het universum praat via jou.. hahahahaha. Zo mooi om jou te spreken en hoe je me helpt met alles! Gewoon super!"

profile-220

"Wat ben je toch een topper! Dank je wel! Het stroomt weer fantastisch. Ga ervoor dat het zo blijft stromen!"

profile-220

"Mijn grote steun en toeverlaat! Altijd positief! Dank je wel lieve Astrid!"

profile-220

"Top! Top! Top!"

profile-220

"Ik sluit mij hier bij aan. Heel duidelijk en eerlijk. Dankjewel".

profile-220

"Positief, zuiver, ik word altijd blij van je! Krachtige energie, blijft bij eerdere voorspellingen!"

profile-220

"Dankjewel Astrid, dat je gelijk bij de kern kwam. Je bent heel goed, tot gauw weer. X"

profile-220

"Astrid is echt een topper, ze heeft mij veel inzichten gegeven. Ze kan je ook goed vertellen hoe alles naar je toe kan trekken. Ik vind haar echt geweldig. Alles wat je aandacht geeft groeit......dat hebben we even omgezet samen".

profile-220

"Dankjewel Astrid, was een wijze les! Tja, we vergeten het zo snel dat we echt wel de regisseur zijn van ons eigen leven. Heb je mooi en goed verwoord en ik hoor mijn Tom tom nu ook weer duidelijker. Laat het je zeker weten over 2 maanden en 1 week! Fijne dag nog, voor jou ook alle goeds en veel liefs! xx

profile-220

"Helemaal top weer !"

profile-220

"Wijsheid en het hart op de juiste plek".

profile-220

"Fijn gesprek , zoals altijd . Top!"

profile-220

"Astrid is gewoon super!! ze kan heel goed de situatie en personen invoelen. het klopt ook altijd, ze stelt me gerust en met de tijd heeft ze al een paar keer precies goed gezeten. Ik raad iedereen Astrid dus ook aan, en bij twijfel ook gewoon bellen dan is deze twijfel zo weg. Lieve Astrid super bedankt om me gerust te stellen en met altijd zo goed te helpen het is nooit teveel".

profile-220

"Zo fijn om met je te praten .. je zet me altijd weer op t goeie spoor dankje xxx"

profile-220

"Dank je wel! Top altijd fijn om met je te praten en de fijne tips die je altijd hebt! Xxxx"

profile-220

"Fantastisch gesprek, direct de juiste energie en heel mooie antwoorden gekregen op vragen die ik niet eens heb moeten stellen. Je plukte dat wat me bezighield zomaar uit mijn energie. Bedankt voor je hulp om me zo snel in mijn kracht te zetten. Ik voel mezelf stralen als nooit tevoren".

profile-220

"Ik kwam voor iets anders, maar kreeg een hele mooie boodschap over hetgeen waar ik niet voor kwam. Hoe bijzonder is dat! Prachtig gesprek!"

profile-220

"Vriendelijke vrouw. Kan goed invoelen/uitleggen wat er speelt en geeft goede adviezen 🙂 Zeker de moeite waard om te bellen".

profile-220

"Tsja, en 7 september zou er iets fijn met "hem" gebeuren, vertelde je mij een maand geleden. En ja, vandaag 7 september gebeurde er dus totaal onverwachts iets fijns! Top ben je!! En super positief! Thxxx. Liefs "

profile-220

"Astrid...altijd plan van aktie....eerlijk...en bemoedigend..."

profile-220

"Dank je wel. Je hebt gelijk, met een positieve mind kun je alles. Benieuwd of ik morgen verliefd wordt op een nieuw paard. En heel benieuwd of A. begin november contact op neemt. Dank je wel voor je positieve kracht die je geeft"

profile-220

"Dank je wel voor je steun, je positiviteit en je krachtige voorspellingen! Topper ben je! Ik hou vol en zorg dat de spiegels positief worden!"

profile-220

"Astrid gaf waardevolle tips mee, ik ga hier zeker aan werken! Ontzettend bedankt voor je tijd, ik vertrouw erop!"

profile-220

"Topper! Meer dan 5 gouden sterren! Altijd positief, standvastig in de antwoorden en een grote steun!"

profile-220

"Klopt als een bus ! Elke seconde waard..."

profile-220

"Wat een topper! Meer dan 1000 sterren waard. Altijd standvastig, geeft altijd een positieve boost"

profile-220

"Er is emotionele Iq en een wijsheid Iq, maar dit is pure spirituele intelligentie de beste die ik ooit heb keren kennen.als ik bel zeg ik ook even me “ aardsengel” bellen dat zegt genoeg.."

profile-220

''Hoi Astrid, Bedankt voor je gesprekken en advies. Jou voorspellingen zijn uitgekomen en ook met de tijd zat je goed!"

profile-220

"Wat ik merk als ik Astrid bel is dat zij oprecht dit werk doet uit liefde voor de medemens en om mensen op weg te helpen. Astrid is een lieve en doortastende vrouw bij wie je met elke vraag terecht kunt. Je zult met een goed gevoel ophangen"

profile-220

"Wilde even weten hoe is met ma is “in the spirit world” kreeg ook echt het gevoel dat ze via terug comuniceerde, deed me erg goed 🌟"

profile-220

"Astrid is een goed en prettig medium om mee te bellen. Ik belde haar met vragen over mijn verbroken relatie. Zij vertelde mij recent dat mijn ex meer contact met mij gaat opnemen en dat er positieve veranderingen aankomen. Sinds afgelopen donderdag is er meer contact. Ik heb vertrouwen in haar voorspellingen. Die komen uit"

profile-220

"Super gesprekken met Astrid altijd raak met dingen die ze zegt en leert je echt goed bij jezelf te blijven! Heel erg bedankt voor alles! ❤️"

profile-220

"Astrid is echt de beste! Al jaren begeleidt ze mij en is altijd positief en zuiver. Ik zou geen betere coach kunnen wensen. Dank je wel lieve Astrid"

profile-220

Wouww gewoon wouw !! Wat een gaven heb je ! Bedankt voor je warneming en imput en inzichten 🌹

profile-220

Je zei half december positief uislag klopt! Je zei half februari krijg je beticht klopt! En alles loop smooth klopt! Vaste klant erbij!!! 👌🏽 🌟respect🌟

profile-220

Lieve Astrid, ik bel jou nu al vanaf 2018 volgens mij, en wauw...wat heb ik sprongen gemaakt door jouw hulp. En ik kan ook elke keer weer bij jou terecht, geen vraag is jou te gek. Zelfs als heel vaak in herhaling val, jij hebt engelen geduld met me. Jij bent echt mijn favo consulent. En dingen komen uit. Echt bedankt dat je er altijd bent....je bent echt een topper.. Liefs Mariam 💗

profile-220

Live consult

Ik ben vrijwel dagelijks bereikbaar via ConsulentenOnline: 0909-0121 #box 134. Wil je of kun je niet bellen via het 0909 nummer, dan is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

Belafspraak inplannen

Vul hieronder je gegevens in en ik mail je z.s.m. terug.

Mocht ik op de aangegeven dag en/of het tijdstip verhinderd zijn, dan mail ik je een alternatief. Komen we tot een afspraak dan mail ik je de betaalgegevens door. En bel ik jou op het afgesproken tijdstip.

Vul hier minimaal 1 dag en tijdstip in (bijv. dinsdag om 14.00 uur)